Facebook

Twitter

Taal/Language

De school in Zeewolde bevind zich in sportcentrum Body Plan Sport. Aldaar worden de lessen gegeven door Dave van der Poel op de volgende tijden:

 
Vrijdag     : 16 jaar en ouder

18.30 uur – 21:00 uur

(2,5 uurs training, vrije inloop mogelijk)

Locatie: Body Plan Sport

Adres: Corridor 84, 3893BE Zeewolde

 

Sven Koelewijn over Ving Tsun...

"In oktober dit jaar ben ik begonnen met Ving Tsun in Zeewolde. Het was voor mij niet helemaal een nieuwe sport. Vijf jaar terug heb ik al een jaartje kung fu gedaan volgens het Leung Ting systeem in Amsterdam, waar ik toen woonde. Ik was ook aangenaam verrast, toen bleek dat het ook in Zeewolde gegeven wordt (waar ik nu woon).

Ik ben een liefhebber van de traditionele kung fu stijlen met hun acrobatische vormen, Jackie Chan en Jet Li, die de complete omgeving gebruiken in hun gevecht. Wat me nu juist weer aantrekt bij Ving Tsun, is de “no nonsense” aanpak en eenvoud, waardoor iedereen zich eenvoudig en snel kan verdedigen en een tegenstander kan uitschakelen.

Ik ben nog maar vrij kort bezig met Ving Tsun, maar zie en voel vrij snel resultaat. De snelheid en gemak, waarmee je deze kung fu stijl leert beheersen is voor mijn gevoel in geen enkele andere vechtsport te evenaren.

 

BODY PLAN SPORT

Bij Body Plan Sport is meer dan voldoende parkeerruimte voor bezoekers aan de school. Bovendien is er in het gebouw gelegenheid om ook na het sporten even te ontspannen onder genot van een 'sportdrankje' Binnen het sportcentrum zijn gescheiden kleedruimten voor dames en heren, douches en een zonnebank aanwezig.

 

Openbaar vervoer

Vanaf het treinstation Harderwijk kunt u met de bus, Lijn 144, Halte Overloop, 1 min lopen

Vanaf het treinstation Almere kunt u met de bus, Lijn 159 ,  Halte Overloop, 1 min lopen

Vanaf het treinstation Nijkerk kunt u met de bus, Lijn 142 , B Halte Overloop, 1 min lopen

 
Kledingadvies
Trek lekker zittende sportkleding aan met 'schone' (!) zaalschoenen. Geen donkere zolen toegestaan.FaceBook  Twitter