fbpx

Facebook

Twitter

Instagram

VingtsunamsterdamwestFollow

Taal/Language

Het was een geslaagde evenement. Op vrijdag werd er al door enkele genodigden getraind met de messen en zaterdag was dan de grote dag voor de viering van ons 20 jarig bestaan..

Ruim 80 leden uit o.a. Nederland, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Zwitserland en de Verenigde Staten, waren van de partij om dit met ons te vieren.

Philipp Bayer heeft een zeer goed seminar verzorgd waarna er gegeten en gedronken kon worden. Een 20 jarig bestaan wordt natuurlijk gevierd met enkele cadeau's. Philipp heeft daarvoor enkele RVS afbeeldingen van Wong Shun Leung in Nederland en een ingelijste poster van zijn front-cover van Wing Chun Illustrated in ontvangst mogen nemen. Ook heeft Ron van Broekhoven (trainer Utrecht en Eemnes) eindelijk zijn welverdiende 'leraar' certificaat in ontvangst mogen nemen. Een certificaat dat wordt uitgereikt nadat een trainer 'zijn strepen heeft verdiend' door hard werk en inzet voor zijn leerlingen. Er zijn nu 7 'leraren' in Nederland die dit certificaat hebben mogen ontvangen, waarvan er nu nog 6 zijn aangesloten bij de VTKFAE.

Als compliment heeft Wing Chun Illustrated, de 19e editie van het blad, digitaal gesponsord voor alle deelnemers. Ook ontving iedereen die heeft deelgenomen aan het seminar een deelnamecertificaat en mooie pen.

Een geslaagde dag... Over 10 jaar weer!

20jaarvtkfaegroepsfoto

 

 

FaceBook  Twitter