fbpx

Facebook

Twitter

Taal/Language

  Afgelopen weekeind was Philipp Bayer weer bij ons te gast in Harderwijk en Zeewolde. In zijn gezelschap een trainer uit Duitsland en een trainer uit Italië.

Vrijdag stond voor een select gezelschap in het teken van training met de stok. Een intensieve training mag best gezegd worden.Hoogtepunt daarvan was Chi Quan. Een oefening waarbij contact wordt gehouden met de stok om zodoende 'aan te kunnen voelen' hoe de tegenstander zijn stok beweegt om daar vervolgens weer op te kunnen reageren.

Zaterdag was een gezelschap van zo'n 30 man afgereisd uit alle delen van het land.Correct gebruik van de Wu Sau stond in vele oefeningen centraal. Het seminar op deze dag werd afgesloten door namens alle scholen Philipp te bedanken voor zijn jarenlange inzet om Nederland naar een hoog niveau te brengen. 's Avonds werd vervolgens heerlijk gedineerd in 'Het Raedthuijs' en kreeg Dave zijn 'leraar certificaat'.

Zondag werd nog dieper ingegaan op de oefeningen van de vorige dag en kwamen ook elementen uit de Biu Jee aan bod.

Al met al een enerverend weekeind... Vol Ving Tsun!

Het eerstvolgende seminar met Philipp Bayer zal zijn op  11 en 12 juni 2011 in Zoetermeer. Houdt die data dus vast gereserveerd in je agenda!

Foto's Max Wolters
FaceBook  Twitter