Facebook

Twitter

Taal/Language

De school in Amsterdam (west) bevind zich in Studio 7. Aldaar worden de lessen gegeven door Dave van der Poel op de volgende tijden:

studio7 3

 
Maandag    : 16 jaar en ouder

20.00 uur – 22:00 uur

(2 uurs training)

Locatie: Studio 7

Adres: Eerste Nassaustraat 7, 1025BD Amsterdam

  

Bas van der Veen over Ving Tsun...

Ving Tsun heeft mij meer geleerd dan alleen zelfverdediging; het bevat een mentaliteit, een nadruk op efficiënt zijn. Doormiddel van een vriendelijke en leuke sfeer blijft het altijd leuk, ook nadat je soms eens een klap krijgt. Met een vriendelijke doch doorgewinterde trainer die openstaat voor alle vragen openstaat weet je ook dat wat je leert hulpzaam is. Ik kan niet veel meer wensen voor een vechtschool ? 

 

 STUDIO 7

De studio bevindt zich in de Westerparkbuurt – dichtbij Centraal Station, op loopafstand van Haarlemmerplein en Jordaan. Bij Studio 7 is voldoende parkeerruimte (betaald parkeren) voor bezoekers aan de school. Bovendien is er in het gebouw gelegenheid om ook na het sporten even lekker te douchen. Binnen is een kleedruimte aanwezig (gemengd). Als je voor de deur staat moet je even aanbellen bij Studio 7. Dan wordt de deur voor je open gedaan. Zo houden we ongenode gasten buiten de deur.

studio7 1

studio7 2

 

Openbaar vervoer

De locatie is goed bereikbaar met openbaar vervoer. Bus 18, 21 en 22 v.a. Centraal Station halte Haarlemmerplein. Tram 10 v.a. Leidseplein halte Nassaukade. Tram 3 halte Willemstraat. Of ongeveer 10 minuten lopen direct vanaf Amsterdam Centraal Station.  
 
Kledingadvies
Trek lekker zittende sportkleding aan met 'schone' (!) zaalschoenen. Geen donkere zolen toegestaan.

 

FaceBook  Twitter