fbpx

Facebook

Twitter

Taal/Language

Geregeld krijgen wij het verzoek of we ook zelfverdedigingscursussen (voor vrouwen) kunnen organiseren. Dit is zeker mogelijk. Hiervoor hebben we het programma ontwikkeld dat is gericht op realistisch reageren in een noodsituatie.

Wij zijn van mening dat niet iedereen in zo'n situatie zomaar in staat is om allerlei trucjes uit de hoge hoed te toveren die in de realiteit toch niet gaan werken. Op een dergelijk moment heb je te maken met veel factoren zoals angst, emotie, hartkloppingen, trillen, oorsuizen etc. Veelal veroorzaakt door adrenaline (fight or flight hormoon). In ons Schreeuw, Vecht, Ren' programma van slechts 5 lessen geven we realistische en 'no -nonsense' tools waarmee het 'ontsnappen uit diverse scenario's' wordt beoefend. Alle oefeningen zijn gericht op praktijksituaties en bieden mogelijke oplossingen om een aanvaller af te schrikken, zijn aanval te bemoeilijken en hem in de kijker te zetten.

De cursus wordt op 5 dinsdagavonden in de buitenlucht gegeven in het Vondelpark (nabij het Openlucht theater) en kost €65. Na afloop van de cursus ontvang je een certificaat van deelname. Maximaal aantal deelnemers per cursus is 10. 

Voor meer informatie kun je een email te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of een Whatsapp naar 0620436015. Je kunt ook rechts bovenin klikken op PROEFLES/Contact

 

Om je in te schrijven voor de cursus klik je hier 

(hier staan ook de cursus startdata weer gegeven)

 

Voor bedrijven of instellingen is het ook mogelijk de cursus op locatie te verzorgen. Voor meer info kan er contact worden opgenomen via eerder genoemde contactgegevens.

 

Istockphoto disclaimer: Content uitsluitend ter illustratie. Personen afgebeeld in de content zijn modellen.

 

FaceBook  Twitter