fbpx

Facebook

Twitter

Taal/Language

Nieuws

Hier wordt al het nieuws van Ving Tsun Kung Fu Amsterdam (West) & Zeewolde gepubliceerd. Je kunt je (linksboven in het menu) abonneren op de RSS feed, zodat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws.
Wat is een RSS feed en hoe werkt dat?

phbsem2018

FaceBook  Twitter  

Na in september gestart te zijn in Studio 7 aan de Eerste Nassaustraat kregen we al vrij snel het bericht dat we op zoek moesten naar een nieuwe locatie. Na ruim 25 jaar wilde de Gemeente Amsterdam het gebouw terug om er weer een school in te vestigen. Na een lange zoektocht hebben we gelukkig een goede ruimte gevonden in (Oud)-West waar we de komende jaren prima vooruit kunnen. De ruimte is geschikt om tot ongeveer 15 personen te trainen en vrijwel alle faciliteiten zijn voorhanden. 

schoolnieuwpano

 schoolvanuitraamnieuw ballnieuw

FaceBook  Twitter  

Vanaf 1 februari hebben we een nieuwe actie! Ontvang bij inschrijving de eerste 3 maanden €10,- korting op je lidmaatschap en krijg gratis deze coole gymbag cadeau! Geef je nu op voor een gratis proefles! 

http://wslvt.nl/index.php/nl/contact-proefles

gymbag

 

FaceBook  Twitter  

Philipp Bayer heeft op vrijdag 15 december voor de eerste maal een seminar gegeven in de nieuwe school in Amsterdam West. Op zaterdag 16 december hebben we de locatie verruild voor Sporthallen zuid om voldoende ruimte te kunnen bieden aan alle deelnemers. Op 17 december heeft het seminar plaat gehad in Purmerend. 3 dagen in het teken van vooruitgang en continuïteit. Drills in het omschakelen en doorwerken zonder haperen. Het lijkt makkelijk, maar menigeen heeft wel even een ‘brain freeze’ ervaren. Er zijn dus veel oefeningen om deze continuïteit  steeds scherper kunnen maken. Al met al 3 dagen vol enthousiasme en fantastische demo’s, tactieken  en drills.

 

FaceBook  Twitter  

Vanaf woensdag 1 november 2017 wordt er , naast de reguliere lessen op de maandag bij Studio 7, wekelijks op de woensdag een 'All Weather Outdoor Training' gegeven.

Deze trainingen zijn toegankelijk voor iedereen en gaan ongeacht de weersomstandigheden door. Lekker trainen in de buitenlucht, bij mooi weer, maar ook als het regent, vriest, waait of sneeuwt... Dus voor de echte 'door weer en wind' bikkels!

Locatie: Vondelpark, nabij het openlucht theater.

Tijden: 19.00 uur - 21.00 uur (zorg dat je op tijd aanwezig bent)

Kleding: Weersafhankelijk. Lekker zittende sportkleding.

 

vondelpark amsterdam 1 Vondelpark Openluchttheater1

FaceBook  Twitter  

Pagina 1 van 17