fbpx

Facebook

Twitter

Taal/Language

15 juli 2006 om 13.30 uur verzamelde iedereen bij de school om aansluitend richting de trainingslocatie te gaan. In Ermelo aangekomen even wat gegeten en gedronken bij de Houtsnip (snackwagen) en aansluitend de training begonnen. Het weer zat in tegenstelling tot het voorgaande jaar erg mee. Het was een zonovergoten dag bij 25-30 graden. Dus de schaduw opzoeken!

Eerst enkele oefeningen gedaan vanuit Bong Sau/Lap Sau en later dezelfde toepassingen getraind vanuit los contact. Later op de dag de spanning nog wat opgevoerd door ook eens te trainen met handschoenen aan waarbij ook geraakt mocht worden in het gelaat. Naast de arm-technische oefeningen is er ook een introductie gegeven in stoktraining. Iedereen heeft hierin ook een basisoefening getraind. Tegen 1645uur zijn de meeste deelnemers fanatiek meegelopen met de veldloop van ongeveer 3km. Bij 30 graden en door het mulle zand valt niet mee als je dat niet gewend bent, maar iedereen heeft er in ieder geval lekker van gezweten.

De schade van de gehele trainingsdag bleef beperkt tot 2 bloedneuzen. Volgend jaar dus een uitgebreidere EHBO doos mee. En eh...wat meer controle misschien...

Wellicht een leuk idee om volgend jaar ons kamp op te slaan op de trainingslocatie en er een lang weekeind van maken.
Wat mij betreft was het een geslaagde dag!!!


FaceBook  Twitter