fbpx

Facebook

Twitter

Taal/Language

Naast de reguliere lessen op de maandag bij Studio Fresh Tracks in Amsterdam West, wordt wekelijks op de woensdag een 'All Weather Outdoor Training' gegeven.

ALL WEATHER OUTDOOR TRAINING!

Deze trainingen zijn toegankelijk voor iedereen en gaan ongeacht de weersomstandigheden door. Lekker trainen in de buitenlucht, bij mooi weer, maar ook als het regent, vriest, waait of sneeuwt... Dus voor de echte 'door weer en wind' bikkels!

vondelpark combi

 

Woensdag    : 16 jaar en ouder

19.00 uur – 21:00 uur

(2 uurs training)

Locatie: Vondelpark, nabij het Openlucht theater

 

  VONDELPARK OPENLUCHT THEATER

Het openlucht theather bevindt zich in het noordoostenlijke deel van het park, in het midden. De locatie is op loopafstand vanaf het Leidscheplein welke eenvoudig met diverse trams is te bereiken. Parkeerruimte is schaars, maar men kan tegen betaling parkeren in de parkeergarage van het Reade aan de Overtoom 283 of in de buurt gelegen straten, zoals de 'Van Eeghenstraat' of 'Jacob Obrechtstraat' aan de zuidzijde of de 'Vondelstraat' aan de noordzijde.Let op, overal in Amsterdam is er betaald parkeren.

  

Openbaar vervoer

De locatie is goed bereikbaar met openbaar vervoer. Tram 1, 2 en 5 v.a. Centraal Station halte Leidseplein. Vanaf daar is het nog 5-10 min lopen.
   
Kledingadvies
Trek lekker zittende sportkleding aan en houdt rekening met de weersomstandigheden. 

 

FaceBook  Twitter

  PBVTIA 2019 GREYWeb

  Meer info/More info?

  Tel: +31 (0)6 2043 6015

  Mail: info@wslvt.nl