fbpx

Facebook

Twitter

Instagram

VingtsunamsterdamwestFollow

Taal/Language

Nieuws

Hier wordt al het nieuws van Ving Tsun Kung Fu Amsterdam (West) & Zeewolde gepubliceerd. Je kunt je (linksboven in het menu) abonneren op de RSS feed, zodat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws.
Wat is een RSS feed en hoe werkt dat?

Onlangs hadden we wederom de eer om een seminar van Philipp Bayer te mogen organiseren in Amsterdam. De vrijdagavond seminar (alleen voor genodigden) heeft echter plaats gevonden in Zoetermeer vanwege het niet beschikbaar zijn van onze eigen vaste trainingsruimte. De internationale belangstelling was dit jaar enorm waardoor zo'n 35% van alle deelnemers uit het buitenland kwam. Zo waren er deelnemers uit Nederland, Engeland, Belgie, Luxemburg, Duitsland, Oostenrijk, Bulgarije en Turkije. Er is getraind op alle niveau's, van drills tot wapens. Een zeer geslaagd seminar!

phbsem2019

 

FaceBook  Twitter

Afgelopen weekeinde hadden we de eer om het afsluitende seminar van 2018 met Philipp Bayer te organiseren. Op vrijdag 21 december was Philipp te gast in de school aan de Eerste Helmersstraat om aan een kleine groep van voornamelijk trainers een masterclass training te verzorgen. Op zaterdag en zondag is het seminar voortgezet voor alle leden in Sporthallen Zuid. Er waren bezoekers uit o.a. Nederland, Belgie, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland, Engeland en Roemenië. Ook waren er enkele gasten die het seminar bezochten vanuit een andere Wing Chun lineage. Er werden diverse drills getraind, maar ook de stok en messen kwamen aan bod. We kunnen terugkijken op een zeer succesvol seminar. Philipp zal in 2019 ook wederom te gast zijn in Amsterdam. Zet 20, 21 en 22 december 2019 dus maar vast in je agenda!

phbsem2018collage

FaceBook  Twitter

phbsem2018

FaceBook  Twitter

Na in september gestart te zijn in Studio 7 aan de Eerste Nassaustraat kregen we al vrij snel het bericht dat we op zoek moesten naar een nieuwe locatie. Na ruim 25 jaar wilde de Gemeente Amsterdam het gebouw terug om er weer een school in te vestigen. Na een lange zoektocht hebben we gelukkig een goede ruimte gevonden in (Oud)-West waar we de komende jaren prima vooruit kunnen. De ruimte is geschikt om tot ongeveer 15 personen te trainen en vrijwel alle faciliteiten zijn voorhanden. 

schoolnieuwpano

 schoolvanuitraamnieuw ballnieuw

FaceBook  Twitter

Vanaf 1 februari hebben we een nieuwe actie! Ontvang bij inschrijving de eerste 3 maanden €10,- korting op je lidmaatschap en krijg gratis deze coole gymbag cadeau! Geef je nu op voor een gratis proefles! 

http://wslvt.nl/index.php/nl/contact-proefles

gymbag

 

FaceBook  Twitter

Pagina 1 van 17