fbpx

Facebook

Twitter

Taal/Language

LOOK BEYOND THE POINTING FINGER
The combat philosophy of Wong Shun Leung

Een 'must have' voor iedere beoefenaar van het Ving Tsun, met name het Wong Shun Leung Ving Tsun.

Dit boek, geschreven door David Peterson, een directe leerling van Wong Shun Leung, is een ware aanwinst. Vele verhalen over Wong Shun Leung, de man en zijn systeem, of zoals David zelf omschrijft; "Geen 'How to...'boek, maar een boek over de achtergrond van Wong Shun Leung en zijn methode."

Ook staat er een interview in gepubliceerd, die door Dave van der Poel met David Peterson in 2006 is gehouden.

 

Look Beyond he pointing finger, The combat philosophy of Wong Shun Leung

 

Dit boek is voor $34,95 (+ verzendkosten) verkrijgbaar via:

 craneslogo

 

WSL VING TSUN KUEN HOK

An overview in the form of essays aka "The Brick" 

Wsl Ving Tsun Kuen Hok is de nalatenschap van wijlen Sifu Wong Shun Leung, een van de beroemdste en studenten van Ving Tsun (Wing Chun) Gung Fu patriarch, Grootmeester Ip Man. In dit boek presenteert Sifu David Peterson, auteur en student van wijlen Wong Shun Leung, een gedetailleerd overzicht van de gehele Wsl Ving Tsun Kuen Hok-methode in de vorm van individuele essays die de vormen, concepten, technieken en oefeningen uit de nalatenschap van zijn leraar, evenals een exclusieve blik op het leven van Sifu Wong en zijn leraar, Grootmeester Ip Man. Het boek bespreekt ook de zeer belangrijke verbinding tussen Sifu Wong en wijlen Bruce Lee, aan wie hij mentor, leraar en vriend was. Volledig geïllustreerd, in zowel kleur als zwartwit, met nooit gepubliceerde foto's, samen met een uitgebreide bijlage met extra referenties voor de lezer, Wsl Ving Tsun Kuen Hok: Een overzicht in de vorm van essays is een boek dat alle beoefenaren van Ving Tsun moeten hebben hun verzameling.

wslvtkhbook

 

 Dit boek is vanaf $29,99 (+ verzendkosten) verkrijgbaar via Wing Chun Illustraded of Amazon

 

WONG SHUN LEUNG TROUGH MY EYES

Sifu Cliff Au Yeung is de Principe-instructeur van het Ving Tsun Martial Arts Institute in Hong Kong en mede-oprichter van de Wong Shun Leung Ving Tsun Kuen Hok Association of Canada. Hij begon zijn Ving Tsun-training onder wijlen Sifu Wong Shun Leung die de leerling was van Ip Man (Yip Gai-Man); een meester van veel studenten, waaronder een van de meest beroemde, Bruce Lee. Wong Shun Leung Through My Eyes is een reis die het Wong Shun Leung Ving Tsun beschrijft met een aantal van de inside details vanuit het vechtsport visie van Sifu Cliff Au Yeung, inclusief zijn inzichten over Ip Man (Yip Gai-Man) en Bruce Lee. Een heel bijzonder boek met inspirerende verhalen over o.a. de beroemde dakgevechten die Wong Shun Leung voerde.

wsltroughmyeyes

Dit boek is vanaf $3,38 digitaal of $34,95 paperback (+ verzendkosten) verkrijgbaar via Amazon

 

GONG SAU WONG, A TRIBUTE. DIRECT STUDENTS ON SIFU WONG SHUN LEUNG

Eric Lilleor heeft over een periode van bijna 10 jaar,  25 interviews en anecdotes verzameld van directe leerlingen van Wong Shun Leung. Een interview dat Dave met Philipp Bayer heeft gehad in 2012 is hierin voor de eerste maal volledig opgenomen. Een 360 pagina's tellende must have voor iedere WSLVT beoefenaar!

Gong Sau Wong A Tribute Book Cover Homepage Hero Image 670px

 

Dit boek is voor €52,80 verkrijgbaar via:

https://amzn.eu/d/egdEJZj

 

 

 

 

FaceBook  Twitter